Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Λευκάδα 2015

Τη Δευτέρα 1 Ιουνίου ημέρα εορτασμού του Αγίου Πνεύματος, η Λευκάδα το νησί των ποιητών και των λογίων, διοργανώνει μεγάλες εορταστικές εκδηλώσεις με ξεχωριστό το πανηγύρι στο μοναστήρι της Φανερωμένης. Σε έναν καταπράσινο πευκόφυτο λόφο, το μοναστήριο της Φανερωμένης στέκεται αγέρωχο μέσα στους αιώνες, αποτελώντας ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία του τόπου. Κάθε χρονιά στην εορτή του Αγίου Πνεύματος στη Λευκάδα, συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου από όλα τα μέρη της Ελλάδος! Επίσης είναι μια καλή αφορμή για να ζήσεις λίγες στιγμές χαλάρωσης. ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟY ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ!

Αποδράστε στην πανέμορφη Λευκάδα και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα διαθέσιμα δωμάτιά μας με τη πανέμορφη Θέα.

img_4080

Τα δωμάτιά μας βρίσκονται σε μικρή απόσταση απο τις πιο όμορφες παραλίες της Λευκάδας.

Παραλία Εγκρεμνοί
Πανέμορφη, μοναδική παραλία στην δυτική Λευκάδα. Αμμώδης παραλία με καθαρά νερά, παραλίες που άλλοτε το πράσινο φτάνει μέχρι την ακτή, άλλοτε βράχοι τις τέμνουν βίαια και επιβλητικά. Από τις παραλίες που θα σας μείνουν αξέχαστες!!!

Παραλία Πόρτο Κατσίκι
Έχει διακριθεί ως μία από τις 4 καλύτερες παραλίες σε όλη την Μεσόγειο. Παραλία με χρυσή αμμουδιά, τιρκουάζ θάλασσα, επιβλητικά βράχια και απότομα νερά.

Παραλίες που συγκλονίζουν!